Sportvoeding en supplementen

Het aanbod sportvoeding en supplementen is ongekend groot. Zowel online als offline zijn er veel producten beschikbaar en is er veel informatie te vinden. 

Deze producten kunnen op verschillende manieren een aanvulling zijn op je basis(sport)voeding. Het kan je helpen bij verschillende doelstellingen, denk bijvoorbeeld aan het opbouwen van spiermassa, het creëren van meer energie rondom en tijdens je training, het ondersteunen van het immuunsysteem of net dat beetje extra te kunnen geven tijdens een belangrijke wedstrijd. 

Wanneer sportvoeding en supplementen gebruiken?

Welke sportvoeding voor jou van belang is kunnen we samen bespreken. Om jou te leren waar je baat bij hebt, leg ik je uit welke voedingsstoffen je helpen bij je doelstellingen en koppel ik daar producten aan (niet merk gebonden). Hierdoor kun je op lange termijn je eigen keuzes maken die passen bij je doelstellingen van dat moment. 

Wanneer het gaat om suppletie, zijn er twee doelstellingen; je kunt suppletie gebruiken ter ondersteuning van je immuunsysteem of ter bevordering van prestatievermogen (gericht op uithoudingsvermogen, focus).

Advies sportvoeding en supplementen in Nijmegen of Ede
Ben jij benieuwd naar welke producten voor jou van belang kunnen zijn als het gaat om het behalen en verbeteren van jouw sportprestaties? Wij bieden persoonlijk voedingsadvies aan, dat aansluit op jouw wensen en behoeften. Neem vrijblijvend contact op of meld je aan via het aanmeldformulier.

sportvoeding en supplementen