Over ons

Bij het bewaken en verbeteren van fysieke en mentale gezondheid zijn veel aspecten gemoeid. Het Voedingslab is dé plek waar je terecht kan met vragen over voeding ter verbetering van je gezondheid en sportprestaties.

Met een specialisatie sportdiëtetiek en ervaring met advisering op topsportniveau wordt er kwalitatieve advisering geboden. Het Voedingslab is onderdeel van Het Fysiolab en Het Looplab.

Het team

Sportdiëtist en bewegingswetenschapper i.o

Als (sport) diëtist help ik jou graag met het behalen van jou doelen. Of jouw doel nu het halen van top 10 plek op een wedstrijd is of het verlagen van je gewicht om makkelijker je wekelijkse rondje met de wielrenclub te rijden. Mijn doel is om jou in te laten zien dat "gezonde" voeding niet ingewikkeld hoeft te zijn. Mijn interesses in voeding, sport en mentale gezondheid komen goed samen in het begeleiden van cliënten.

Marleen Boerboom
Imke van den Bos

Sportdiëtist ISAK
Level 1 Antropometrist

Vanaf 2018 mag ik mijn officiële titels diëtist en sportdiëtist inzetten. Ik heb sindsdien veel ervaring op mogen doen met sporters van verschillende leeftijden en niveaus. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in lichaamssamenstelling in combinatie met gezondheid en prestatie. Daarom heb ik ervoor gekozen ook de ISAK Level 1 cursus te volgen waardoor ik lichaamssamenstelling kan meten en analyseren.  Door gebruik te maken van ervaring en wetenschap kan ik een mooie mix aan kennis inzetten en meegeven. Mijn missie? Ervoor zorgen dat jij als cliënt mij uiteindelijk niet meer nodig hebt om de juiste keuzes te maken omtrent voeding om je doelstellingen te behalen!