Over ons

Bij het bewaken en verbeteren van fysieke en mentale gezondheid zijn veel aspecten gemoeid. Het Voedingslab is dé plek waar je terecht kan met vragen over voeding ter verbetering van je gezondheid en sportprestaties.

Met een specialisatie sportdiëtetiek en ervaring met advisering op topsportniveau wordt er kwalitatieve advisering geboden. Het Voedingslab is onderdeel van Het Fysiolab en Het Looplab.

(Sport)diëtist van Het Voedingslab

Sportdiëtist en bewegingswetenschapper

Als (sport-)diëtist help ik jou graag met het behalen van jouw doelen. Of dit doel nu het behalen van een top 10 plek op een wedstrijd is, of het verlagen van je gewicht zodat je gemakkelijker het wekelijkse rondje met de wielerclub kunt rijden. Als wetenschapper gebruik ik de nieuwste wetenschappelijk inzichten over voeding en inspanning in mijn adviezen. Daarnaast ben ik opgeleid om jouw lichaamssamenstelling te meten en analyseren via de ISAK methode. Mijn doel is om jou d.m.v. praktische adviezen in te laten zien dat passende voeding voor jouw doelstellingen niet ingewikkeld hoeft te zijn. Mijn interesses in voeding, sport en mentale gezondheid komen goed samen in het begeleiden van cliënten.

Marleen Boerboom
Marleen Boerboom