Online consult voedingsadvies

Online consult voedingsadvies Nijmegen of Ede

Het is inmiddels meer regel dan uitzondering; het thuisblijven. Soms is het toch wenselijk om een consult in te plannen, daarom wordt er vanuit Het Voedingslab de mogelijkheid geboden om een online consult in te plannen. 

Wat is een online consult voedingsadvies?

Een online consult houdt in dat de intake en behandeling online plaatsvindt. Op het moment van aanmelding (via het aanmeldfomulier, per e-mail of telefoon) wordt er contact met jou opgenomen om wat verdere gegevens na te vragen. Hierna ontvang je een e-mail met een uitnodiging voor het online consult op de afgesproken datum en tijd. 

De diagnose en het behandelingstraject
De intake is een belangrijk gesprek waarin ik achterhaal wat jouw wensen en behoeften zijn en hoe we samen aan jouw doelstellingen gaan werken. De intake neemt ongeveer een uur in beslag. Je ontvangt van mij na de intake binnen twee tot drie werkdagen jouw persoonlijke (sport)voedingsplan. 

Vergoeding online consult voedingsadvies
Het online consult is vergelijkbaar met een regulier consult. Hierdoor geldt voor online consulten dezelfde vergoeding als voor reguliere consulten. Bekijk onze pagina vergoeding diëtetiek en sportdiëtetiek hoe jij kan achterhalen wat de zorgverzekeraar voor jou vergoed. 

Wil jij een online consult voor voedingsadvies inplannen?
Bij mij kun je terecht voor persoonlijk (sport)voedingsadvies. Dit kan ook middels online consultering. Neem contact op of meld je aan via het aanmeldformulier

online voedingsconsult