Locatie

Locatie Nijmegen

De gesprekken vinden in Nijmegen plaats in HAN SENECA. Dit is het Sport en Expertisecentrum gevestigd in de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Het bezoekadres is Kapittelweg 33, Nijmegen. 

De bushalte aan de Kapittelweg of het bus- en treinstation Nijmegen Heyendaal bevinden zich op loopafstand van Het Voedingslab. De gesprekken vinden plaats bij SENECA. 

Route en parkeren

Je kunt gratis parkeren bij de HAN via de inrit aan de Kapittelweg of Laan van Scheut. Meld je bij de slagboom aan voor SENECA en volg op het terrein de borden tot de juiste ingang. Je kunt na binnenkomst plaatsnemen in de wachtkamer aan de linkerzijde en wordt hier opgehaald voor de afspraak.

Locatie Ede

De gesprekken in Ede zullen plaatsvinden in een behandelkamer bij Fysiopraktijk Mijnfysiopraktijk op de van der Knaaphal. Dit is de topsporthal in Ede waar topsport, recreatieve sport, onderwijs en paramedische expertise samenkomen in één duurzaam gebouw. Je kan via de zijkant direct binnenstappen in de praktijk van Mijn Fysiopraktijk of vraag de receptie naar Mijn Fysiopraktijk en neem plaats in de wachtkamer. Het bezoek adres is Burgemeester Cees van der Knaapweg 10 te Ede.

Route en parkeren

Parkeren: Voldoende parkeerplaats op Terrein Van der Knaaphal.

Openbaar vervoer: stap uit op Busstation Ede Kenniscampus (50 meter). Kom je met de trein en stap je uit op Ede-Wageningen, dan ben je ook met een kleine wandeling van 15 min op locatie.