Diëtist

Vind jij het belangrijk om zowel fysiek als mentaal fit te worden en te blijven? Ik kan jou daarbij helpen. Mijn naam is Imke, ik ben werkzaam als diëtist en heb een passie voor sport en voeding, waardoor ik mij gespecialiseerd heb in sportdiëtetiek

Ik kan je ondersteunen bij het ontwikkelen en behouden van fysieke en mentale gezondheid. Door transparantie en eerlijkheid tijdens onze gesprekken kan ik een voor jou passende balans aanbrengen in jouw voedingspatroon. Ik streef ernaar je tips en tricks te geven waardoor je een gezonde relatie met voeding ontwikkeld en mij uiteindelijk niet meer nodig hebt om de juiste keuzes te maken. Hierbij worden altijd jouw wensen en behoeften voor ogen gehouden. 

Je kan een afspraak bij mij maken wanneer je ondersteund wil worden op het gebied van:

  • Ondergewicht bij kinderen en volwassenen;
  • Overgewicht bij kinderen en volwassenen;
  • Eetbuien- en emotie eten;
  • Veganistisch voedingspatroon;
  • Vegetarisch voedingspatroon;
  • Voeding bij allergenen en intoleranties. 

Werkwijze voedingsadvies

Het eerste gesprek is de intake, hierin achterhaal ik jouw huidige leefpatroon. Mijn doel is om een compleet beeld te vormen rondom jouw dagelijkse activiteiten. Denk hierbij aan inzicht in jouw beweeg-, rust- en voedingspatroon. Ter voorbereiding van de intake hoef je niets te doen, alleen aanwezig te zijn (online of fysiek) op de afgesproken datum en tijd. De intake neemt ongeveer een uur in beslag, op basis van de besproken informatie ontwikkel ik jouw persoonlijk voedingsplan. 

Binnen twee tot drie werkdagen kun je jouw voedingsplan per e-mail verwachten. De duur en intensiteit van de begeleiding is afhankelijk van jouw wensen en behoeften en stem ik met jou af. Wil je dat jouw voeding nog meer wordt afgesteld op fysieke doelstellingen? Ik kan je ook ondersteunen door het meten van jouw lichaamssamenstelling

Op zoek naar een diëtist in Nijmegen?

Het Voedingslab biedt persoonlijk voedingsadvies aan, dat aansluit op jouw wensen en behoeften. Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met haar op of meld je aan via het aanmeldformulier.